rawr

Vad menar du att du inte menar?
Jag vet inte, vad menade jag egentligen?
Du, menar, vad du menade att du inte menade....?

intelligensbefriad ändock så komplicerad konversation.


Bright side

En fågel bajsade i mitt huvud idag, men jag är iallafall glad att kor inte kan flyga.


N som i ...

Öh...n.. Nej


To proove that love's not only blind but deaf


Long letters don't make me twinkle

Vad gjorde du den 22 juni år 2007?

Antagligen har du ingen aning. Men om man verkligen försöker, om man kommer ihåg, det är då man mår skit. Antagligen gjorde du ingenting. Bortslösad tid. Jag var med henne, medans du var med någon annan.
Inte ens när jag kommer hem med randiga kinder är det någon som frågar. Är det för att jag döljer det så väl, eller vill dom inte se?

Varför utsätter man sig själv för sånt här egentligen?
Musik för folk med brustna hjärtan och torra läppar
snurra min jord igen
Mina tårar smakar nog mest salt i hela världen

Men sötnos, vet du inte att salt gör så att såren svider med?


1050

Det lyckas alltid bli så mycket månad kvar i slutet av pengarna, så nu har jag återupptagit det där med budget, ett metodiskt sätt att bli pank.

Be cool, skip school

Snön färgar marken vit och täcker alla sprickor i asfalten.

Herreminmama

Den här låten är så... ja... lol


Bara så du vet...

Jag älskar dig, och din söta humor, och din blygsamma omtänksamhet
She's the legal Alien, mihauw

Outsiders with an attitude

Hey dude,
Vad är ditt problem lixom?
Är du som dom säger eller är du bara lika fucked up som jag?
hmm...

Och ordet 'sen' har äntligen fått en betydelse, tack Joel...

Serenity

you hold me without touch
without thought and presence
tightly around my neck


I need to breathe, a change of time and space, I need to get out of this place

C som i charader


palsternacka

Uppror, revolt, uplopp

image52

Lite tröttare än igår

Så man vaknar lite dövare än innan, lite hjärndödare än innan och lite svagare än innan, men man frågar inte ens sig själv om det var värt det längre. Det är inte det att jag inte ser att något är fel, jag har bara tröttnat på att fråga.
trött, tröttare, tröttast
för det är alltid något som är fel...

Min tur att kasta skit

Jag är arg. Jag är arg för allt som aldrig blev något, för allt som aldrig varit och för allt som aldrig kommer att bli. Så tekniskt sett finns det inte ens något att vara arg över. Men jag är arg på de där förrädiska jävla förhoppningarna. Jag är arg på dig för att du inte finns. Jag är arg på livet för att jag lever det så hängivet, men när jag i svaga ögonblick inte klarar det, så tycks inte livet leva i mig.

Jag är arg på alla svaga jävlar, för precis som du alltid sa, så är det de svaga som måste trycka ner folk runt omkring sig för att få känna sig starka. Jag är så jävla förbannad på de svaga jävlarna. För de förstår inte hur de förstör, de förstör sina egna liv, men det bryr jag mig faktiskt inte ett skit om. Jag är arg för att de förstör andra människors liv. De som faktiskt är allra svagast, de som ligger ner, de som dem sparkar på.

Och jag är arg för att jag som stark, inte känner något behov av att kasta skit på andra, så jag får bara sitta och tiga och ta stryk medan jag tänker, okej, jag är en större människa än er. Men vem fan hör det? Vem fan förstår det?

Osäkra jävla äckel, allihopa.


Jag vet inte varför jag bryr mig om vad ni tycker, för vore jag verkligen stark inifrån och ut och raktigenom, då skulle jag inte bry mig ett skit, men jag är bara en vilsen liten tonåring, som visserligen har hittat sig själv, men förlorat så mycket på vägen. Och jag sitter och skriver Åthelvetemedhelaskiten i mina skissblock, för jag vet inte om jag ska tycka synd om er, eller om jag ska hata er.


Men alla är ju inte så. Tack och lov. Vet ni att Micaela Berggren, det är nog den coolaste människan i hela världen. Och jag tror nog att hon verkligen kommer att förstå.


Och så är jag arg på blogg.se också, för att det inte går att logga in, så att jag måste skriva det här i ett dumt word-dokument och publicera det imorgon.


carmex

det är inte jag som gör musiken, det är musiken som gör mig
och utan den är jag ingenting

prosit

djupsnack på ytan

mongo barn

Jag kommer ihåg en gång, när jag var ganska liten. Mamma hade sminkat upp mig, och jag följde med henne till en restaurang där hon träffade massa kompisar. Från början var jag glad.  Jag kände mig fin, hade mascara och mina allra finaste glittriga skor på mig, kände mig stolt som fick sitta med de vuxna på restaurang. Alla kommenterade vad söt jag var dagen till ära.
Då upptäckte jag att jag inte alls kände mig fin längre. Hela situationen blev väldigt obehaglig. Det här var inte jag, det här var något äckligt och annat. Jag blev arg på mamma som hade satt på mig det dumma sminket, fast att jag egentligen hade velat. Tyckte hon inte att jag var tillräckligt fin som jag var?
Jag sprang in på toaletten och tvättade ansiktet och grät.
Det var första gången jag upptäckte hur falsk, ytlig och ihålig världen var.

Doktor duktig

Jag tycker inte om att ha lov. Det blir alldeles för många timmar man tvingas kämpa med att hålla sig sysselsatt och förtränga tankar. För tillslut när verkligheten kommer ikapp en, då har man sprungit hela den långa vägen i onödan. Och jag är trött på att springa, jag är så trött

Men slutar jag så ligger jag sömnlös


Världens bästa skådespelare är den som möts av ett leende i spegeln varje morgon
Jag kanske inte är världens bästa skådespelerska, men jag är jävligt bra
pokerface raring