hipp hipp hurra

Grattis på er allihopa, Nelly, Sofia Mathilda <3

man mår psykiskt dåligt när man inte tar hand om den fysiska biten.
nu har jag handcreme i håret, varit vaken i 22 timmar, ätit två mackor
de senaste 8 timmarna, pms etc.

just det, jord under naglarna.
heil

kan inte klandra mig

den goda glade mannen
temperament?


vad var det du sa, sa du?

och man har så mycket att säga, så mycket man vill tala ut om och skriva av sig. men så finner man inga ord. och allting rinner sakta bort. tillsist glömmer man bort, vad det var man ville få sagt. och fortsätter vardagen lyckligt ovetandes om sitt undermedvetna.
för man vill skrika skratta och gråta men man vet inte vart man ska börja. och istället torkar allt ihop, som en liten skrumpnad lerbit. lerklump. en stor jävla skitklump av ett stort jävla ingenting som kallas för känslor  som man fan inte kan skita ut för då skulle man få skrapsår i häcken. fattarni?
 
ännu en lerklump att bygga på muren med. jag skulle hellre stå blottad inför gud med alla mina känslor än att gömma mej bakom en kylig sten fasad och glömma bort vilka känslorna  var. så som jag gjort så många gånger förut. är det någon som förstår?
för jag glömmer bort vad det är jag menar nu igen

men det finns en känsla som vägrar försvinna.

kvalitet

faktiskt. mitt horoskop hade rätt.
vad är en sån här kväll ghentemot en, ännu en av alla andra fjortisfyllor?

Jag är en

 

Inåtvänd Planläggande Abstrakt Tänkare  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


SLUTA

Jag orkar inte
19913151419910924

det räcker med dom här siffrorna så ler jag.
cepe image32

saker som ingen vet

AJ! jag har ingen känsel där...
jag är inte vid mina sinnens fulla burk

folk som man kan vara ensam med. ensam med dej. sig själv.... saker som man gör i sin ensamhet. saker som ingen vet. ingen förutom ni. ni är bäst. jag hatälskar er. jag, ni. linjerna suddas ut.

pang

pang känn dig träffad
pang, känn dej död
död
hur känns det att inte känna?
död

furious

med en klackspark. allt med en klackspark. man ska ta allt med en klackspark. eller hur?

om din kommentar var en boll skulle jag se till att ha på mej ett par jävla feta stilettklackar sen så skulle jag ta emot dina jävla ord med en jävla klackspark så den skulle flyga runt i rummet som en vilsen ballong. vad skulle du säga om det va?

jag är en ond människa

trodde inte att jag var kapabel till något sådant. förlåt om jag förstörde din kväll ...
fast det blir väl lite fin kuriosa att toppa, krydda, pynta, historien om denna fabulösa (kan man säga så?) kvällen med, kanske.

fast vill ni veta får ni fråga...

fake it until you make it

fått det sagt. fått det ut. borta, borta borta...
inga känslor kvar

Grattis syster!

det verkligen lös om ditt ansikte, och skummet från cidern och ölen yrde omkring dig där du stod på flaket. du vet att du klarar av vad du än åtar dig, ut och briljera.


Massmord drabbar naglar

massmord har drabbat mina naglar den senaste veckan. Endast två överlevande har klarat sig igenom skräckdåden.

Allting började för cirka en vecka sen, berättar vickevire, 14. Det var när klass 8a tidigt på morgonen skulle lära sig bygga ihop en gasolspis som den första nageln, herr pekfinger,  helt plötsligt gick av. Kort därefter avled också långeman. Igår upptäcktes också en stor spricka i farbror Tumme och det fanns ingen annan utväg än att göra slut på hans lidande genom att ta hans liv. Ensamma kvar finns nu endast vickevire och herr ringfinger.
- vi vet inte vad vi ska ta oss till. vi lever ständigt i fruktan för att det som hände vår familj också kommer att hända oss. vi vågar inte äta, sova, fila oss. Det kommer bli svårt att försöka fortsätta leva ett normalt liv.
Amanda har behandlat naglarna på bästa möjliga sätt för att sätta ett stopp för dessa tyranniska attentat, men ingen vet säkert hur fortsättningen följer.


spottande färgburk

För det mestande sprakande och fantastisk. men just nu spottar jag bara ner alla, fläckar ner deras kläder med ord som ingen vill höra.

veckan har varit perfekt.
jag har mått för bra för länge nu. känner bara för att känna mig lite ledsen. ledsen över absolut ingenting sådär...
ingen förstår? någon förstår?
jag yrar